Δελτίο Τύπου: νέο EP "Αυτό Δεν Είναι Καλοκαίρι" από τον Lionder

Ο Lionder είναι ένας καλλιτέχνης που από την αρχή της μουσικής του πορείας έδειξε την πολυδιάστατη πένα του. Κυκλοφόρησε δύο ανεξάρτητα ραπ άλμπουμ και τώρα επιστρέφει με ένα νέο εγχείρημα, έντεχνου αυτή την φορά είδους, το νέο του EP με τίτλο "Αυτό Δεν Είναι Καλοκαίρι". 

Εμπνευσμένο από έναν καλοκαιρινό έρωτα που έληξε άδοξα, τα δύο τραγούδια του μικρού δίσκου περιγράφουν όλες τις συναισθηματικές αναταράξεις που αισθάνεται κανείς στην αρχή του χωρισμού. Το πρώτο τραγούδι με τίτλο "Αφού δεν συμβαδίζουμε" παρουσιάζει την σκληρή συνειδητοποίηση πως τα θέλω και οι ανάγκες των δύο πλευρών δεν συναντιούνται πια, και πως τα άτομα δεν βαδίζουν πλέον στην ίδια πορεία. Αναπολεί τα καλά και τα κακά, όλες τις υποχωρήσεις που αναγκάζεται κανείς να κάνει για να ενωθεί με έναν άνθρωπο και να ερωτευτεί, βλέποντας τες στο τέλος να πέφτουν στο κενό.

Το δεύτερο τραγούδι με τίτλο "Αυτό δεν είναι καλοκαίρι (Ναύπλιο)" περιγράφει το τέλος μιας σχέσης από απόσταση. Είναι το ήρεμο χάδι που έρχεται να σε αγκαλιάσει και να σε πάρει μακριά από μια κατάσταση που πια φαντάζει μόνο τοξική. Η δυνατή του γέφυρα παρασύρει τον ακροατή σε μια ορμητική θάλασσα από μνήμες που φέρνουν σε σύγχυση τον πληγωμένο πρωταγωνιστή, όμως δεν καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Οι μάχες δόθηκαν και οι αποφάσεις πάρθηκαν. Άλλωστε όπως λέει και στο τέλος του τραγουδιού "Αν μ' αγαπούσες έστω λίγο θα 'μπαινες στην φωτιά..". 

Το EP είναι η αρχή μιας νέας έντεχνης μουσικής πορείας πολλά υποσχόμενης από έναν καλλιτέχνη που δεν διστάζει να πει αυτό που δεν λέγεται εύκολα μέσα από τα καλλιτεχνικά του εγχειρήματα και έχει την μαγεία να μην περνάει ποτέ απαρατήρητος. 

Το EP "Αυτό Δεν Είναι Καλοκαίρι" με τα τραγούδια "Αφού δεν συμβαδίζουμε" και "Αυτό δεν είναι καλοκαίρι (Ναύπλιο)" θα το βρείτε στο Youtube, με τα βίντεο κλιπ που κυκλοφορούν, στο Spotify και σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες. 


Αφού δεν συμβαδίζουμε: https://youtu.be/iNBbltiHY9U

Αυτό δεν είναι καλοκαίρι (Ναύπλιο): https://youtu.be/UqldipgtDLs

Spotify/Apple music και μουσικές πλατφόρμες: https://smarturl.it/kalokairi


Επικοινωνία: 

Instagram: https://smarturl.it/ItsLionder

Facebook: https://smarturl.it/LionderFB  

YouTube: https://smarturl.it/LionderYT

TikTok: https://smarturl.it/Liondertiktok


Press Inquires: liondermusic@gmail.com


Το cover art του EP






Comments

Follow me on Instagram!

Popular Posts